Firujiciència

Firujiciència és la fira de la ciència de la Universitat Jaume I, on estudiantat de tots els nivells preuniversitaris (des d’Infantil a Batxillerat), universitaris (de Grau a Màster), i personal investigador (en formació i sènior) realitza tallers i demostracions de ciència per a tot el públic assistent. És una atractiva oportunitat de divulgació a tot tipus de públic, amb un focus molt important en estudiantat d’Infantil, Primària i Secundària.

L’edició de 2024 ja està en marxa!! El pròxim 21 de març us esperem al pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume I entre les 10 i les 13 hores. Més avall podeu consultar la primera circular, per a la inscripció de talleristes i visitants.

Ací teniu més informació sobre l’edició passada de Firujiciència, de 2023, celebrada dijous 30 de març de 2023, de 10 h a 13 h, al pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume I: Pòster de l’edició de 2023. Notícia de l’edició de 2023. Vídeo de l’edició de 2023. Com a estudiant/a, es podia participar en el Voluntariat Ciència UJI, dins del programa UJI Voluntària, per Firujiciència 2023.

També recordem que Firujiciència va ser designada com a iniciativa ambaixadora dels Premis SapiènciaPremis Sapiència.

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?